Leirit
Kesän 2019 leirit Joensuun Ratsastusopistolla

Ratsastusleirit ja ajankohdat
  • Toiveleiri I ti-pe 11-14.06.2019 4vrk 395€
  • Toiveleiri II ma-to17-20.06.2019 4vrk 395€
  • Tasapainoleiri I ti-pe 25.-28.06.2019 4vrk 395€
  • Tasapainoleiri II ma-to 01.-04.07.2019 4vrk 395€

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Ilmoittautuessasi kesän 2019 leirille HUHTIKUUSSA ja maksaessasi varausmaksun 100€ 26.04.2019 mennessä, varmistat paikkasi kesän ratsastusleirillä. Ilmoittautumismaksu on 100€, maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa.

Ratsastusleirillä on max.10 hlö, Hintaan sisältyy päivittäin ratsastukset , majoitus ja ruokailut. Leireille voi osallistua myös omalla hevosella /ponilla

Nyt on mahdollista osallistua kahdelle leirille peräkkäin, jolloin majoittuminen onnistuu viikonlopun yli ratsastuskoululla leiritalossa (+50€, sis. aamupala, päiväruoka, iltapala) ja viikonlopun aikana voit osallistua hevostallin perustoimintaan omalla panoksellasi, hevoset lomailevat la-su  Varausmaksu maksetaan ratsastuskoulun tilille ilmoittautumisen yhteydessä; leiri ja ratsastajan nimi


Tiedustelut
reetta@joensuunratsastusopisto.net / 050-5742892


Ratsastusleirit on suunnattu lapsille ja nuorille, jotka haluavat oppia uutta ratsastuksessa (este/koulu/toive), perehtyä hevosenhoitoon, suorittaa ratsastusmerkkejä sekä viettää ikimuistoisen leiriviikon kaveriporukassa idyllisellä hevostilalla maalaismaisemissa. Leirien osanottajamäärä on rajattu, jotta varmistetaan tehokas opetus kaikille leiriläisille.

Joensuun Ratsastusopiston leirit järjestetään Jyrkilän Hevostilalla Kulhossa Joensuun kupeessa (ydinkeskustaan 12km). Osoite on Kuurna-Kulhontie 93, Kulho (Jyrkilä). Jyrkilän tilalla, ratsastuskoulun yhteydessä on kaksi ratsastuskenttää sekä uusi maneesi 25x80m, nykyaikainen 30 hevosen talli sekä hyvät hevosen hoito- ja käsittelytilat. Majoittuminen hevostilan pihapiirin läheisyydessä 2-4 hengen huoneissa leiritalossa, jossa on sauna, suihku, wc:t ja tupakeittiö.

Ratsastusleirille saapuminen
Ratsastusleirit alkavat maanantai-aamuna klo 9 ja päättyvät perjantaina iltapäivällä kilpailujen jälkeen noin klo 15. Pitkämatkalaiset voivat saapua jo edellisenä iltana klo 19-21 välillä. Leirit pidetään Jyrkilän tilalla ratsastuskoulun yhteydessä.

Kukin ratsastusleiri sisältä
…ratsastusta 2 h/päivä tason mukaan jaetuissa pienryhmissä
…teoriatunteja
…oman hoitohevosen
…täysylläpidon herkullisine kotiruokineen: aamu- ja iltapala sekä 2 lämmintä ateriaa
…yhteismajoituksen leiritalossa. Suihkut ja vessat käytössä!
…mahdollisuus ratsastusmerkkisuorituksiin
…saunomista, uimista
…leikkimieliset leirikilpailut viimeisenä leiripäivänä klo 14 alkaen

Varaa mukaan
…lämpimiä vaatteita (koleiden ja sateisten päivien varalle)
…sadeasu (ratsastamme myös ulkona)
…uimapuku ja pyyhe
…hanskat ratsastustunneille (vältetään ikävät hiertymät)
…kumisaappaat tai korolliset varsisaappaat
…ratsastukseen soveltuvat housut (ei farkut)
…taskurahaa leirikioskille
…reipasta mieltä
…turvakypärän ja raipan saat tarvittaessa lainaksi tallilta

Muuta
Leiriemäntä loihtii lämpimät ateriat päivittäin (kotiruokaa). Mikäli sinulla on ruoka-aineallergioita tai erityinen ruokavalio (laktoositon, vegaani, diabetes...), ilmoitathan siitä ennen leirille tuloasi, jotta osaisimme varautua ruuan suhteen.

Kaikilla leireillä harjoitellaan sekä perus- että tasapainoratsastusta. Opetustunneilla tehdään koulu- ja esteratsastusharjoituksia. Leirille on mahdollista osallistua myös omalla hevosella.

Kuva: Teija Ruuhola