Joensuun Ratsastusopisto

Etusivu Esittely Palvelut Hinnasto 2021 Ohjeita vierailijoille Yhteystiedot

Palvelut

Joensuun Ratsastusopisto palvelee

Maanantai 16-20

Tiistai 16-20

Keskiviikko 16-20

Torstai 16-20

Perjantai 16-20

Lauantai 10-15

Ratsastuskoulu pidättää oikeuden aukioloaikojen muutokseen.


Joensuun Ratsastusopiston ratsastustunnit ovat maanantaista perjantaihin kello 16-21 sekä talvikaudella lauantaisin 10-14. Sunnuntaisin talli on suljettu. Viikonloppuisin tallilla järjestetään ulkopuolisten valmentajien kursseja sekä este- ja kouluratsastuskilpailuja. Myös kesäisin on tarjolla ratsastustunteja.

Vakiotuntien ohella saatavana on sopimuksesta mm.

* polttari- ja talutusratsastusta

* esteratsastusopetusta

* ratsastuskursseja tilauksesta

* esim. koulu-, este- ja istuntakurssit

* ratsastusta erityisryhmille, koululaisryhmille, yritysten porukoille ym.

Opiston opetushevosilla ei ole vakiohoitajia, vaan ratsastuskoulun henkilökunta hoitaa ja satuloi hevoset tarvittaessa valmiiksi opetustunneille. Ratsastuskoulun oppilailla on mahdollisuus osallistua ratsastuskoulun hevosilla sekä oman tallin että ulkopuolisiin kilpailuihin, ja myös koulu- ja estevalmentajien kursseille viikonloppuisin. Joensuun Ratsastusopisto kuuluu jäsentallina Joensuun Ratsastajiin, johon myös osa oppilaista henkilökohtaisesti kuuluu.

Ratsastustunteja on kaikentasoisille, -ikäisille ja -kokoisille. Joensuun Ratsastusopistolla käy paljon aikuisratsastajia, myös miehiä ja poikia. Ryhmäkoko ratsastustunneilla on kahdeksan oppilasta. Lapset ja aikuiset ratsastavat eri ryhmissä, ja ryhmät jaotellaan tason mukaan. Kilpailemisesta kiinnostuneille on koottu omat esteratsastusryhmät.

Talvella pakkasraja koulutunneille on 25 astetta ja estetunneille 20. Epävarmoissa tapauksissa tarkista tunnin järjestäminen puhelimitse.


Vakiotunti

Vakiotunti tarkoittaa asiakkaan kanssa sovittua säännöllistä tuntia tiettynä viikonpäivänä tiettyyn aikaan. Ratsastajan velvollisuus on ilmoittaa poissaolostaan ehdottomasti hyvissä ajoin, jos mahdollista jo edellisellä ratsastustunnilla, sairastapauksissa ennen klo 12 ratsastuspäivänä. Vakiotuntikäytännöstä on tarkemmat ohjeet ratsastajille tallin ilmoitustaululla. Vakiotunnin voi maksaa käteisellä tai laskulla 5/10 tunnin erissä ennen jaksoa.

Toivomme, että kaikki vakioasiakkaamme tutkivat ratsastusharrastustaan myös turvallisuusnäkökohdasta; tiedostavat mahdolliset riskit ja vakuuttavat itsensä joko Green Cardilla tai SRL:n jäsenyyden myötä saatavalla tapaturmavakuutuksella.


Kuva: Teija Ruuhola